Nejnovější recenze ze sekce Lambda sondy
Po výměně sondy není třeba nic nastavovat, funguje bez problému.
funguje
Bohuzel nesedel konektor musel jsem objednat jinou jinak tyto lambda sondy jsou bezproblémové
Funguje jak má
Pasuje funguje no problém na m54b25.
Cena +
- Lepší cena než originál.
Budu montovat poprvé po špatné originální sondě. Uvidíme ale hodně dílů od této firmy mám ve svém autě ale nezaznamenal jsem žádný problém s tímto italským výrobcem. Uvidíme co vydrží.
![Lambda sonda 1.4TDI, 1.9TDI, 2.0TDI Bosch 045906262 Škoda Fabia 2, Octavia 2, Superb 2, Yeti, Roomster](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/dba/dba8ffd3cb871cb7ffc5297f361598bf--mmf100x100.jpg)
- Jediná možná alternativa namísto originálu
- Předpokládám nižší životnost dílu, než byl originál (má za sebou 488000 km
Plně funkční náhrada, adaptivní proces bez problémů. Díl je z těch dražších, ale odpovídá požadavkům použití dle výrobce
- Jediná možná náhrada za originální díl v přijatelné ceně
- Než provedete nákup, pořádně zjistěte co je namontováno ve skutečnosti.
- Kvalitní výrobce
- Nedílná součást obvodu DPF - pravidelná kontrola
V obvodech DPF funguje ihned po výměně ... bez nutnosti rakalibrace, pouze výměna. Optickou kontrolou jde o kvalitní výrobek. Doporučuji.
funguje
- Opravdu jen jako nouzová náhrada do DPF čidel.
- Možnost silného opalování špičky
- Není 100% náhradou, jak je v popisu pro použití v autě.
Objednal jsem čidlo podle VIN, roku výroby a doporučení u popisu. (potřebuji tento teploměr do BMM (TD) motoru Octavia 2 r.v. 2006. Nesedí, jen na nouzovou opravu a brzo výměna za záměnný typ.
- Jde o částečnou náhradu za originál
- Pouze částečná rozměrová shoda.
ND na ježdění do doby, než se zajistí originál nebo druhovýrobní náhrada ... díky tvaru může být opalováno
OK, 100% náhradní díl zám,ěnný za originál (Bosh)
jen se zašroubuje a "zacvakne"
Dobrá cena!
- Funguje a to je hlavní.
- Přišlo ještě jedno čidlo v balení ale nevím k čemu je
![LS2 FF324 METRO EVO SOLID Matt Black P/J, černá matná výklopná helma na motorku S](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/5e7/5e7d4281f04a664560a12c2917983481--mmf100x100.jpg)
Zdeněk Foglík Vogeltanz
Přidáno: 23. května 2021
- Po půlročním používání se rozpadl plastový držák sluneční clony a ta za jízdy "upadla"
- Z přilby se neustále odlamují kousky plastů.
- Při instalaci interkomu tlačí sluchátka do uší.
- Přilba je velmi "hlučná"
Ve stejné cenové relaci se dají pořídit i kvalitnější a funkčnější přilby.
- Jako druhá funguje
- Jako první bohužel nefunguje